За контакти:
централа тел.: 03118/26-01; 21-71
тел. на кмета: 03118/22-50
факс: 03118/25-00
e-mail: sadovo@sadovo.bg
e-mail: obsadowo@abv.bg

<

Садово

« Назад
 • ПАРАКЛИС гр.САДОВО

  ПАРАКЛИС гр.САДОВО

 • ЧИТАЛИЩЕ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ" гр.САДОВО

  ЧИТАЛИЩЕ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ" гр.САДОВО

 • ИНСТИТУТ ПО РАСТИТЕЛНИ ГЕНЕТИЧНИ РЕСУРСИ "К.МАЛКОВ"

  ИНСТИТУТ ПО РАСТИТЕЛНИ ГЕНЕТИЧНИ РЕСУРСИ "К.МАЛКОВ"

 • СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА - гр. САДОВО

  СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА - гр. САДОВО

« Назад